Siirry pääsisältöön

Mitä tapahtuu tilillesi ja tiedoillesi, kun tilauksesi päättyy?

Mitä tilauksen peruminen tai umpeutuminen tarkoittaa tilillesi, keskusteluille ja tiedoille – sekä miten voit palata takaisin.

Tekijä: Michal Jindra

Tilauksen päättymiseen liittyen mielessä voi pyöriä kaksi isoa kysymystä: veloitetaanko sinua uudestaan ja häviääkö tietosi? Tässä kerrotaan tarkkaan, mitä tilillesi tapahtuu, kun tilaus loppuu – ja lyhyesti tiedoista: mitään ei poisteta.

Olemme jakaneet tämän artikkelin muutamaan osaan:


Kun automaattinen uusiminen poistetaan käytöstä

Automaattisen uusimisen poistaminen ei katkaise mitään heti:

  • Tilauksesi pysyy aktiivisena maksetun kauden loppuun saakka – eikä uusia veloituksia tule.

  • Ennen kuin se päättyy, saat meiltä sähköpostin ja näet myös varoituksen hallintapaneelissa.

  • Kun tilaus on päättynyt, tili lukitaan. Jos haluat jatkaa Smartsuppin käyttöä ilmaiseksi, napsauta Jatka Free'llä lukitulla näytöllä – tilisi siirtyy heti Free-pakettiin. Huomaathan, että Free-paketissa on rajoituksia (esim. 25 live-chat-keskustelua kuukaudessa, lisätiedot Smartsupp-paketit).


Tietosi säilyvät – peruuttaminen ei poista mitään

Tilauksen peruminen ei tarkoita tilin poistamista. Riippumatta siitä, mitä paketillesi käy:

  • Keskustelut, kontaktit, asetukset ja kokoonpano säilyvät tallessa – mitään ei poisteta, kun tilaus päättyy.

  • Tietoja poistetaan vain, jos poistat tilisi pysyvästi – katso Näin poistat tilisi.

  • Tietojen säilyttämistä ja poistamista koskevat yksityiskohdat löydät tietosuojakäytännöstä ja DPA:sta.

⚠️ Tilin poistaminen on lopullista eikä sitä voi perua – kaikki keskustelut, kontaktit ja asetukset häviävät. Vain tilin omistaja voi poistaa tilin.


Palaaminen takaisin

Voit aloittaa maksullisen tilauksen uudelleen milloin vain laskutusosiossa – kaikki pysyy tallessa: widget-asetukset, keskusteluhistoria, kontaktit ja tiimin asetukset.


Mitä seuraavaksi?

💡 Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä tukitiimiin – autamme mielellämme!

Vastasiko tämä kysymykseesi?