Pereiti prie pagrindinio turinio

Operatoriai - bendrieji nustatymai

Sužinokite, kaip konfigūruoti ir optimizuoti bendruosius operatorių nustatymus, kad pagerintumėte jų darbo efektyvumą ir funkcionalumą savo darbo procesuose.

Parašė Michal Jindra

Operatoriai yra jūsų komandos nariai, kurie bendrauja su jūsų svetainės lankytojais. Prieš jiems pradedant dirbti, turite suteikti jiems prieigą prie savo Smartsupp paskyros. Šiame straipsnyje paaiškinama, kaip pakviesti operatorius, valdyti jų prieigą ir aktyvumą bei atlikti sudėtingesnius veiksmus, pavyzdžiui, perduoti nuosavybės teises.

🟡 Verta žinoti: Galimų pridėti Operatorių skaičius Priklauso nuo jūsų plano. Norėdami peržiūrėti dabartinį limitą arba pridėti daugiau vietų, atidarykite Mokėjimų Skyrių savo valdymo pulte arba susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda.

Šį straipsnį suskirstėme į septynias dalis:


Kas yra operatoriai?

Operatoriai yra svarbiausia visų Tiesioginių pokalbių dalis. Tai žmonės, kurie bendrauja su jūsų svetainės lankytojais — atsako į klausimus arba padeda rasti ieškomą produktą. Prieš jiems pradedant bendrauti, turite suteikti jiems prieigą prie savo Smartsupp paskyros.


Kaip pakviesti naują operatorių

Pakviesti naują operatorių paprasta. Eikite į Nustatymai → Operatoriai Ir spustelėkite Pakviesti Mygtuką.

Įveskite operatoriaus el. pašto adresą ir jis gaus kvietimą el. paštu. Kvietimo nuoroda galioja 7 dienas. Priėmęs kvietimą, operatorius nukreipiamas į Smartsupp, kur įveda savo operatoriaus vardą ir sukuria naują slaptažodį.

Kvietimo formoje taip pat galite pasirinkti naujo operatoriaus Prieigos lygį — Pilna prieiga Arba Ribota prieiga, o pilna prieiga pasirenkama iš anksto. Pasirinktas lygis pritaikomas operatoriui priėmus kvietimą. Planuose, kuriuose operatorių vietų skaičius ribotas, užėmus visas vietas, Pilna prieiga Rodoma pilkai ir jos pasirinkti negalima, Ribota prieiga Pasirenkama automatiškai, o formoje įspėjama, kad visos vietos užimtos.

💡 Pastaba: Jei jau esate prisijungę prie Smartsupp, kvietimas jus nukreips į valdymo pultą. Norėdami priimti kvietimą, kai esate prisijungę, pirmiausia atsijunkite arba atidarykite kvietimo nuorodą kitoje naršyklėje.


Nepavyksta pakviesti operatoriaus? (el. pašto adresas jau naudojamas)

Negalima pakviesti žmogaus, kuris jau turi savo atskirą Smartsupp paskyrą. Jei matote „El. pašto adresas jau naudojamas“ Klaidą, šiuo el. pašto adresu jau užregistruota atskira Smartsupp paskyra. Norėdami išspręsti problemą:

  • 1. Paprašykite žmogaus prisijungti prie savo esamos atskiros Smartsupp paskyros naudojant el. pašto adresą, dėl kurio kyla konfliktas.

  • 2. Paprašykite jo ištrinti tą atskirą paskyrą Smartsupp sistemoje.

  • 3. Ištrynus atskirą paskyrą, galite pridėti operatorių su šiuo el. pašto adresu prie savo paskyros.

Taip pat galite tiesiog pakviesti jį naudodami kitą el. pašto adresą.


Redaguoti operatoriaus informaciją ir prieigą

Norėdami redaguoti operatoriaus informaciją (vardą, el. pašto adresą, aprašymą), spustelėkite Tris taškus Operatoriaus eilutėje ir pasirinkite Redaguoti operatorių.

Taip pat galite pakeisti operatoriaus Prieigos lygį Toje pačioje vietoje:

  • Pilna prieiga — suteikia prieigą prie visų asmeninių ir įmonės nustatymų, įskaitant sąskaitų informaciją, ir leidžia bendrauti su lankytojais. Rekomenduojama tik vyresniesiems darbuotojams arba vadovybei.

  • Ribota prieiga — suteikia prieigą tik prie pokalbių, lankytojų ir asmeninių nustatymų (profilio, paruoštų atsakymų, pranešimų) ir leidžia bendrauti su lankytojais. Ribotą prieigą turintys operatoriai taip pat nemato valdymo pulto Pradžios Puslapio.


Aktyvuoti arba deaktyvuoti operatorius

Sukūrę operatorių nusprendžiate, ar jis gali bendrauti su jūsų lankytojais. Yra du operatorių tipai:

  • Aktyvus operatorius — gali bendrauti su jūsų lankytojais. Tik aktyvūs operatoriai gali redaguoti automatinius pranešimus ir Flows.

  • Neaktyvus operatorius — turi prieigą Tik prie statistikos ir nustatymų, bet negali bendrauti su lankytojais. Puikiai tinka vadovybei arba savininkui, norint peržiūrėti operatorių statistiką, keisti nustatymus arba pasiekti mokėjimų skyrių.

Norėdami pakeisti būseną, tiesiog pastumkite mygtuką į dešinę (aktyvuoti) arba į kairę (deaktyvuoti).

Kaip derinami prieigos lygis ir aktyvumo būsena: Tai du atskiri nustatymai. Prieigos lygis (pilna arba ribota prieiga) nustato, Ką operatorius gali matyti ir keisti — pilna prieiga apima įmonės nustatymus ir mokėjimus, o ribota prieiga suteikiama tik prie pokalbių, lankytojų ir asmeninių nustatymų. Būsena „Aktyvus / neaktyvus“ Nustato, Ar operatorius aptarnauja pokalbius — aktyvūs operatoriai bendrauja su lankytojais (ir gali redaguoti Flows (anksčiau — pokalbių robotus) / automatinius pranešimus), o neaktyvūs operatoriai nebendrauja ir tik peržiūri statistiką bei nustatymus. Pavyzdžiui, vadovas gali turėti pilną prieigą ir būti neaktyvus (matyti visą informaciją, bet nebendrauti), o klientų aptarnavimo operatorius paprastai yra aktyvus.


Kiek operatorių galiu pridėti?

Operatorių skaičius priklauso nuo jūsų plano. Norėdami sužinoti, kiek operatorių turite, arba pridėti daugiau, atidarykite Mokėjimų Skyrių savo valdymo pulte arba susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda per pokalbių widget.


Išplėstiniai veiksmai: perduoti nuosavybės teises & ištrinti operatorių

Norėdami ištrinti operatorių, kuris yra Dabartinis paskyros savininkas, pirmiausia turite perduoti nuosavybės teises kitam operatoriui. Atlikite šiuos veiksmus:

  • 1. Susisiekite su mūsų Klientų aptarnavimo komanda Ir praneškite, kuris operatorius turėtų tapti naujuoju paskyros savininku. Valdymo pulte savarankiškai perduoti nuosavybės teisių negalima — perdavimu pasirūpinsime mes.

  • 2. Perdavus nuosavybės teises, ankstesnis savininkas tampa įprastu operatoriumi.

  • 3. Atidarykite Operatorių Skyrių valdymo pulte.

  • 4. Raskite operatorių, kurį norite ištrinti, spustelėkite trijų taškų meniu ir pasirinkite Ištrinti.


Kas toliau?

💡 Reikia daugiau pagalbos? Susisiekite su mūsų Klientų aptarnavimo komanda — mielai jums padėsime!

Ar gavote atsakymą į savo klausimą?