Mine põhisisu juurde

Sisemärkmed ja sõnumite kustutamine

Jäta vestluses oma meeskonnale privaatseid sisemärkmeid ja kustuta juba saadetud sõnum.

Autorilt Michal Jindra

Kaks võimalust vestluses toimuva haldamiseks — jäta oma meeskonnale privaatseid märkmeid ja kustuta juba saadetud sõnum. See juhend käsitleb mõlemat.

Selles artiklis:


Sisemärkmed

Sisemärkmed võimaldavad sinu meeskonnal jätta privaatseid märkmeid otse vestlusesse. Need on nähtavad Ainult sinu meeskonnale Töölaual — neid Ei saadeta kunagi kliendile, ja neid ei kaasata vestluse edastamisel.

Märkmed toimivad Igas kanalis: live-vestluses, e-postis, WhatsAppis, Instagramis ja Messengeris.

Märkme lisamine:

  1. Ava vestlus.

  2. Lülita sõnumiredaktor Märkmete režiimi.

  3. Kirjuta märge ja saada see — see kuvatakse eristuva värviga ning on nähtav ainult sinu meeskonnale.

💡 Hea teada: Klient ei näe märkme kirjutamise ajal kunagi kirjutamisindikaatorit. WhatsAppis, Instagramis ja Messengeris saad märkme lisada ka väljaspool vastamisakent — märge ei uuenda seda akent ega muuda vestluse asukohta. Märkmeid ei arvestata sinu statistikas ega kasutusmahus ning need ei käivita vestlusroboteid, Mira AI-d ega automaatvastuseid.

Märkus: Sisemärkme saad kustutada samamoodi nagu saadetud sõnumi (vt allpool). Märkmeid ei saa muuta — märkme muutmiseks kustuta see ja kirjuta uus.


Saadetud sõnumi kustutamine

Saatsid sõnumi kogemata? Saad saadetud sõnumi kustutada otse vestlusest:

  1. Liiguta hiirekursor sõnumile ja ava selle menüü.

  2. Vali Kustuta Ja kinnita.

Sõnum asendatakse kõigi jaoks kohatäitega ning muudatus sünkroonitakse reaalajas töölaual, külastaja vestluse widget'is ja mobiilirakendustes.

💡 Hea teada: Sõnumi saab kustutada ainult selle autor või administraator.


Mis edasi?

💡 Vajad rohkem abi? Võta ühendust meie Tugimeeskonnaga — aitame sind hea meelega!

Kas see vastas teie küsimusele?