Mετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι συμβαίνει με τον λογαριασμό και τα δεδομένα σας όταν λήγει η συνδρομή σας;

Δείτε τι σημαίνει η ακύρωση ή η λήξη συνδρομής για τον λογαριασμό, τις συνομιλίες και τα δεδομένα σας — και πώς μπορείτε να επιστρέψετε.

Συντάχθηκε από: Michal Jindra

Τίποτα δεν διαγράφεται. Το πακέτο σας παραμένει ενεργό μέχρι το τέλος της περιόδου που έχετε ήδη πληρώσει· στη συνέχεια ο λογαριασμός σας μπλοκάρεται και μπορείτε να πατήσετε Συνέχεια με Free για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Smartsupp δωρεάν. Οι συνομιλίες, οι επαφές και οι ρυθμίσεις σας παραμένουν ανέπαφα· δεδομένα αφαιρούνται μόνο εάν διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας.

Το άρθρο είναι δομημένο στις παρακάτω ενότητες:


Όταν απενεργοποιείτε την αυτόματη ανανέωση

Η απενεργοποίηση της αυτόματης ανανέωσης δεν διακόπτει άμεσα τη συνδρομή σας:

  • Η συνδρομή σας παραμένει ενεργή μέχρι το τέλος της περιόδου που έχετε ήδη πληρώσει — δεν θα υπάρξει νέα χρέωση.

  • Πριν τη λήξη, θα σας στείλουμε Email και θα δείτε μια Ειδοποίηση στον Πίνακα Ελέγχου.

  • Όταν η περίοδος λήξει, ο λογαριασμός μπλοκάρεται. Για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Smartsupp δωρεάν, πατήστε Συνέχεια με Free στην οθόνη μπλοκαρίσματος — ο λογαριασμός μεταβαίνει αμέσως στο πακέτο Free. Σημειώστε ότι το πακέτο Free έχει όρια (π.χ. 25 ζωντανές συνομιλίες τον μήνα, δείτε πακέτα Smartsupp).


Τα δεδομένα σας διατηρούνται — η ακύρωση δεν είναι διαγραφή

Η ακύρωση της συνδρομής δεν ισοδυναμεί με διαγραφή λογαριασμού. Ό,τι και αν συμβεί με το πακέτο σας:

  • Οι συνομιλίες, επαφές, ρυθμίσεις και διαμόρφωσή σας διατηρούνται — τίποτα δεν διαγράφεται με τη λήξη της συνδρομής.

  • Δεδομένα αφαιρούνται μόνο εάν διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας — δείτε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

  • Οι νομικές λεπτομέρειες για τη διατήρηση και τη διαγραφή δεδομένων περιγράφονται στην Πολιτική Απορρήτου και στο DPA.

⚠️ Η διαγραφή λογαριασμού είναι οριστική και μη αναστρέψιμη — όλες οι συνομιλίες, οι επαφές και οι ρυθμίσεις διαγράφονται. Μόνο ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού μπορεί να διαγράψει τον λογαριασμό.


Επιστροφή

Μπορείτε να ξεκινήσετε πληρωμένη συνδρομή ξανά ανά πάσα στιγμή στην Ενότητα Χρέωσης — όλα θα παραμείνουν όπως τα αφήσατε: η διαμόρφωση widget, το ιστορικό συνομιλιών, οι επαφές και οι ρυθμίσεις ομάδας.


Τι ακολουθεί;

💡 Χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε με την Ομάδα Υποστήριξης — είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Απαντήθηκε η ερώτησή σας;