Θέλετε να σταματήσετε να πληρώνετε για το Smartsupp ή να μεταβείτε σε ένα φθηνότερο πακέτο; Σε αυτό το άρθρο θα δείτε πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας (με απενεργοποίηση της αυτόματης ανανέωσης) και πώς λειτουργεί η υποβάθμιση σε χαμηλότερο πακέτο.
Έχουμε χωρίσει το άρθρο σε μερικές ενότητες:
Ακύρωση της συνδρομής σας
Μόλις κάνετε μια πληρωμή, η αυτόματη ανανέωση ενεργοποιείται. Για να ακυρώσετε τη συνδρομή, απλώς απενεργοποιήστε την — το πλάνο παραμένει ενεργό έως το τέλος της ήδη πληρωμένης περιόδου και δεν γίνονται άλλες χρεώσεις. Μετά τη λήξη, ο λογαριασμός μπλοκάρεται· επικοινωνήστε με την υποστήριξή μας και θα σας μεταφέρουμε στο πλάνο Free.
Στον πίνακα ελέγχου σας, μεταβείτε σε Ρυθμίσεις → Χρέωση → Συνδρομή και απενεργοποιήστε την αυτόματη ανανέωση στην ενότητα Μέθοδος πληρωμής.
⚠️ Σημείωση: Αν θέλετε επίσης να αφαιρέσετε τις αποθηκευμένες μεθόδους πληρωμής σας, απενεργοποιήστε πρώτα την αυτόματη ανανέωση για να αποφύγετε διακοπές στην υπηρεσία.
💡 Συμβουλή: Η ακύρωση της συνδρομής σας δεν είναι το ίδιο με τη διαγραφή του λογαριασμού σας. Τα δεδομένα και οι ρυθμίσεις σας παραμένουν στο πακέτο Free, ώστε να μπορέσετε να επιστρέψετε οποιαδήποτε στιγμή.
Ειδικές περιπτώσεις
Συνδρομή αγορασμένη μέσω του App Store της Apple: ακυρώστε την απευθείας στις συνδρομές του Apple ID σας — δεν μπορούμε να ακυρώσουμε συνδρομές Apple από τη δική μας πλευρά. Και οι επιστροφές πληρωμών Apple γίνονται από την Apple στο reportaproblem.apple.com.
Αναβαθμίσεις και αλλαγές Mira AI με συνδρομή Apple: όσο η συνδρομή σας χρεώνεται μέσω Apple, οι αλλαγές πλάνου και του πρόσθετου Mira AI δεν μπορούν να ολοκληρωθούν στον πίνακα ελέγχου. Ακυρώστε πρώτα τη συνδρομή Apple στις συνδρομές του Apple ID σας και έπειτα αγοράστε το νέο πλάνο στο Settings → Billing, ή επικοινωνήστε με την υποστήριξή μας και θα σας βοηθήσουμε να περάσετε σε απευθείας χρέωση. Οι εκπτώσεις και τα credits του Smartsupp δεν ισχύουν για πληρωμές μέσω Apple.
Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα (εξαιρετικές ετήσιες συμφωνίες): δεν υπάρχει διακόπτης αυτόματης ανανέωσης — επικοινωνήστε με την υποστήριξή μας για την ακύρωση.
Θέλετε να διαγραφούν όλα; Η διαγραφή του λογαριασμού είναι ξεχωριστό, μη αναστρέψιμο βήμα — δείτε Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Αν διαγράψετε τον λογαριασμό πριν λήξει η πληρωμένη περίοδος, ο υπόλοιπος χρόνος χάνεται και τα τέλη δεν επιστρέφονται.
Υποβάθμιση σε χαμηλότερο πακέτο
Μπορείτε να μεταβείτε σε χαμηλότερο πακέτο οποιαδήποτε στιγμή από τις Ρυθμίσεις → Χρέωση → Συνδρομή. Η υποβάθμιση δεν τίθεται σε ισχύ άμεσα — το τρέχον πακέτο σας συνεχίζεται μέχρι το τέλος της περιόδου συνδρομής για την οποία έχετε πληρώσει και το νέο (χαμηλότερο) πακέτο ξεκινά με την επόμενη περίοδο χρέωσης.
Το ίδιο ισχύει και για την αλλαγή της περιόδου χρέωσης: μια αλλαγή από ετήσια σε μηνιαία χρέωση τίθεται σε ισχύ μετά τη λήξη της τρέχουσας ετήσιας περιόδου σας.
Χρήσιμες πληροφορίες
Επιστροφές χρημάτων: μπορείτε να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για οποιονδήποτε λόγο εντός 15 ημερών από την ολοκλήρωση της πρώτης πληρωμής σας. Εκτός αυτού του χρονικού πλαισίου, τα τέλη δεν επιστρέφονται. Μετά την έγκριση, το ποσό επιστρέφεται στην αρχική μέθοδο πληρωμής, συνήθως εντός 5–10 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την τράπεζά σας.
Οι αναβαθμίσεις λειτουργούν αντίστροφα — τίθενται σε ισχύ άμεσα.
Πρόσθετο Mira AI: η περίοδος χρέωσής του ακολουθεί το κύριο πακέτο σας, επομένως λήγει ή αλλάζει μαζί με αυτό.
📄 Όλες οι λεπτομέρειες στο Επιστροφές χρημάτων — πώς λειτουργεί η εγγύηση επιστροφής χρημάτων;.
📄 Όλες οι λεπτομέρειες στο Τι συμβαίνει με τον λογαριασμό και τα δεδομένα μου όταν λήξει η συνδρομή μου;.
Τι ακολουθεί;
Τι είναι η αυτόματη ανανέωση; — λεπτομέρειες για το πώς λειτουργεί η αυτόματη ανανέωση.
Χρέωση — τιμολόγια, μέθοδοι πληρωμής και άλλες απορίες σχετικά με τη χρέωση.
Ποιο πακέτο να επιλέξω; — συγκρίνετε πακέτα πριν κάνετε αλλαγή.
💡 Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια; Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης μας — θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!
