Ugrás a fő tartalomra

Belső megjegyzések és üzenetek törlése

Hagyjon privát belső megjegyzéseket csapata számára egy beszélgetésen belül, illetve törölje az elküldött üzeneteket.

Írta: Michal Jindra

Két módon kezelheti, mi történik egy beszélgetésen belül — hagyjon privát megjegyzéseket csapata számára, illetve törölje az elküldött üzeneteket. Ez az útmutató mindkettőt bemutatja.

A cikk tartalma:


Belső megjegyzések

A belső megjegyzések lehetővé teszik csapata számára, hogy privát megjegyzéseket hagyjanak közvetlenül egy beszélgetésen belül. Ezek csak a csapat számára láthatók az irányítópulton — soha nem kerülnek elküldésre az ügyfélnek, továbbá továbbításnál sem jelennek meg a beszélgetésben.

A megjegyzések minden csatornán működnek: élő chat, e-mail, WhatsApp, Instagram és Messenger.

Hogyan adhat hozzá megjegyzést:

  1. Nyissa meg a beszélgetést.

  2. Kapcsolja át a szerkesztőt Megjegyzés módba.

  3. Írja be a megjegyzését, majd küldje el — a megjegyzés eltérő színnel jelenik meg, csak csapata számára látható.

💡 Jó tudni: Az ügyfél nem lát gépelési jelzést, amikor Ön megjegyzést ír. WhatsAppon, Instagramon és Messengeren a válaszablakon kívül is írhat megjegyzést — és egy megjegyzés nem indít új ablakot, és nem változtatja meg a beszélgetés helyzetét. A megjegyzések nem számítanak bele a statisztikáiba vagy a használatba, és nem indítanak el Flows, Mira AI vagy automatikus válaszokat.

Megjegyzés: Belső megjegyzés törlése ugyanúgy működik, mint egy elküldött üzeneté (lásd lentebb). Szerkesztés nem elérhető — a módosításhoz törölje a megjegyzést, majd írjon újat.


Elküldött üzenet törlése

Tévedésből elküldött egy üzenetet? Az elküldött üzenetet közvetlenül a beszélgetésből is törölheti:

  1. A kurzort vigye az üzenetre, majd nyissa meg a menüt.

  2. Válassza a Törlés lehetőséget, majd erősítse meg.

Az üzenet helyét egy helyőrző veszi át mindenki számára, a változás pedig valós időben szinkronizálódik az irányítópulton, a látogató chat widgetben és a mobilalkalmazásokban.

💡 Jó tudni: Üzenetet csak annak szerzője vagy egy admin törölhet.


Mi következik ezután?

💡 További segítségre van szüksége? Vegye fel a kapcsolatot támogató csapatunkkal — örömmel segítünk Önnek!

Választ kapott a kérdésére?