Mετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εσωτερικές σημειώσεις & διαγραφή μηνυμάτων

Αφήστε ιδιωτικές εσωτερικές σημειώσεις για την ομάδα σας μέσα σε μια συνομιλία και διαγράψτε ένα μήνυμα που στείλατε ήδη.

Συντάχθηκε από: Michal Jindra

Δύο τρόποι για να διαχειρίζεστε τι συμβαίνει μέσα σε μια συνομιλία — αφήστε ιδιωτικές σημειώσεις για την ομάδα σας και διαγράψτε ένα μήνυμα που έχετε ήδη στείλει. Αυτός ο οδηγός καλύπτει και τα δύο.

Σε αυτό το άρθρο:


Εσωτερικές σημειώσεις

Οι εσωτερικές σημειώσεις επιτρέπουν στην ομάδα σας να αφήνει ιδιωτικές σημειώσεις μέσα σε μια συνομιλία. Είναι ορατές μόνο στην ομάδα σας στον πίνακα ελέγχου — δεν αποστέλλονται ποτέ στον πελάτη και δεν συμπεριλαμβάνονται όταν προωθείτε μια συνομιλία.

Οι σημειώσεις λειτουργούν σε κάθε κανάλι: ζωντανή συνομιλία, email, WhatsApp, Instagram και Messenger.

Πώς να προσθέσετε μια σημείωση:

  1. Ανοίξτε τη συνομιλία.

  2. Μεταβείτε τον συντάκτη μηνύματος σε λειτουργία σημείωσης.

  3. Πληκτρολογήστε τη σημείωσή σας και στείλτε την — εμφανίζεται με διαφορετικό χρώμα, ορατή μόνο στην ομάδα σας.

💡 Χρήσιμες πληροφορίες: Ο πελάτης δεν βλέπει ποτέ ένδειξη πληκτρολόγησης όσο γράφετε μια σημείωση. Στα WhatsApp, Instagram και Messenger μπορείτε να προσθέσετε σημείωση ακόμα και εκτός του παραθύρου απάντησης — και μια σημείωση δεν ανανεώνει το παράθυρο ούτε αλλάζει τη θέση της συνομιλίας. Οι σημειώσεις δεν υπολογίζονται στα στατιστικά ή στη χρήση σας και δεν ενεργοποιούν chatbots, Mira AI ή αυτόματες απαντήσεις.

🟡 Σύντομα διαθέσιμο: Η διαγραφή και η επεξεργασία σημειώσεων δεν είναι ακόμα διαθέσιμη — θα την προσθέσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες. Στις εφαρμογές για κινητά, οι σημειώσεις είναι προς το παρόν μόνο για προβολή.


Διαγραφή απεσταλμένου μηνύματος

Στείλατε μήνυμα κατά λάθος; Μπορείτε να διαγράψετε ένα μήνυμα που έχετε στείλει απευθείας από τη συνομιλία:

  1. Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το μήνυμα και ανοίξτε το μενού του.

  2. Επιλέξτε Διαγραφή και επιβεβαιώστε.

Το μήνυμα αντικαθίσταται από ένα placeholder για όλους και η αλλαγή συγχρονίζεται σε πραγματικό χρόνο στον πίνακα ελέγχου, στο widget συνομιλίας του επισκέπτη και στις εφαρμογές για κινητά.

💡 Χρήσιμες πληροφορίες: Μόνο ο συντάκτης του μηνύματος ή ένας διαχειριστής μπορεί να το διαγράψει.


Τι ακολουθεί;

💡 Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια; Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης μας — θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Απαντήθηκε η ερώτησή σας;