Svůj Smartsupp účet můžete trvale odstranit v Nastavení > Pracovní prostor (1) > Obecné (2) > Trvale smazat účet (3).
Důležité — General, ne Security: Možnost trvale smazat účet je na záložce General (v sekci Workspace). Není v Zabezpečení a soukromí — kam lidé často omylem míří.
Rozdělili jsme článek na několik sekcí:
Jak smazat účet
Poznámka: Pokud používáte k přihlášení Google a Apple, není možné účet Smartsupp odstranit. Pokud jej chcete přesto smazat, nastavte prosím "výchozí" (uživatelské jméno + heslo) jako způsob autorizace. Při mazání účtu budete požádáni o zadání defaultního hesla.
Upozornění: Smazáním účtu budou všechna okamžitě smazána i veškerá data. Tato akce je nevratná.
Co dál?
Jak zrušit předplatné nebo přejít na nižší tarif — jak zrušit předplatné nebo přejít na nižší balíček.
Co se stane s mým účtem a daty, když mi skončí předplatné? — co se stane s účtem a daty po skončení předplatného.
Ochrana osobních údajů & GDPR — jak Smartsupp nakládá s osobními údaji a GDPR.

