Перейти до основного контенту

Що відбувається з моїм обліковим записом і даними після завершення підписки?

Що означає скасування підписки або завершення терміну її дії для вашого облікового запису, розмов і даних — і як повернутися.

Автор: Michal Jindra

Скасування підписки викликає два цілком обґрунтовані побоювання: чи спишуть із мене кошти знову та чи втрачу я свої дані? Ось що саме відбувається з вашим обліковим записом після завершення підписки — а коротка відповідь щодо даних така: Нічого не видаляється.

Ми поділили цю статтю на кілька розділів:


Коли ви вимикаєте автоматичне продовження

Після вимкнення автоматичного продовження нічого не припиняється одразу:

  • Ваша підписка Залишається активною до кінця вже оплаченого вами періоду — і подальших списань коштів не буде.

  • Перш ніж термін її дії закінчиться, ми Надішлемо вам лист на ел. пошту А також ви побачите Попередження на панелі управління.

  • Після завершення терміну її дії обліковий запис Блокується. Щоб і далі користуватися Smartsupp безкоштовно, зверніться до нашої служби підтримки, і ми переведемо ваш обліковий запис на План Free — лише врахуйте, що він має обмеження (наприклад, 25 розмов у живому чаті на місяць, див. Пакети Smartsupp).


Ваші дані залишаються — скасування не означає видалення

Скасування підписки — це не те саме, що видалення облікового запису. Що б не сталося з вашим планом:

  • Ваші Розмови, контакти, налаштування та конфігурація залишаються на місці — після завершення підписки нічого не стирається.

  • Дані видаляються лише тоді, коли ви Назавжди видаляєте свій обліковий запис — див. Як видалити обліковий запис.

  • Юридичні подробиці щодо зберігання та видалення даних описані в нашій Політиці конфіденційності Та DPA.

⚠️ Видалення облікового запису є Остаточним і незворотним — усі розмови, контакти та налаштування втрачаються. Видалити обліковий запис може лише його власник.


Повернення

Ви можете знову оформити платну підписку Будь-коли У Розділі оплати — усе залишиться саме там, де ви його залишили: налаштування вашого widget, історія розмов, контакти та налаштування команди.


Що далі?

💡 Потрібна додаткова допомога? Зверніться до нашої Команди підтримки — ми радо допоможемо!

Ви отримали відповідь на своє запитання?