Hesabınızı tamamen ve kalıcı olarak kendiniz silebilirsiniz: Sol menünün en altındaki Dişli simgesine (Ayarlar) tıklayın, ardından Çalışma alanı > Genel bölümüne gidin ve sağda, Kaydet butonunun altında yer alan Hesabınızı kalıcı olarak silin seçeneğine tıklayın. Bu işlemi yalnızca hesap sahibi gerçekleştirebilir, destek ekibimiz hesabınızı sizin adınıza silemez. Hesabınızı sildiğinizde tüm verileriniz anında ve geri alınamayacak şekilde silinir. Eğer Google veya Apple hesabınızla giriş yapıyorsanız, önce kullanıcı adı ve şifreyle oturum açmaya geçmelisiniz.
Önemli — Genel, Güvenlik değil: Hesabınızı kalıcı olarak silme seçeneğini Genel sekmesinde (Çalışma alanı altında) bulabilirsiniz. Bu seçenek Güvenlik ve gizlilik bölümünde değildir — birçok kullanıcı bu bölümü yanlışlıkla aramaktadır.
Makalemizi daha anlaşılır olması için birkaç bölüme ayırdık:
Hesabınızı nasıl silebilirsiniz
Smartsupp Kontrol Paneli'ne giriş yapın, sol alttaki Dişli simgesine (Ayarlar) tıklayın, Çalışma alanı > Genel sekmesini açın ve sağda, Kaydet butonunun altında bulunan Hesabınızı kalıcı olarak silin butonuna tıklayın. Silme işleminin devamı için şifrenizi girerek onaylamanız gerekir.
Not: Google veya Apple ile giriş yaptıysanız, Smartsupp hesabınızı doğrudan silemezsiniz. Hesabınızı silmek için önce "varsayılan" (kullanıcı adı + şifre) giriş yöntemine geçmelisiniz. Silme işlemi sırasında sizden bu şifre istenecektir.
Güvenlik nedeniyle Smartsupp destek ekibi kullanıcılar adına hesap silemez. Bu işlemi yalnızca hesabın doğrulanmış sahibi yapabilir.
Sahip e-posta adresinize erişemiyorsanız ne yapmalısınız
Eğer hesabınızla ilişkilendirilmiş e-posta adresine erişiminiz yoksa, sahiplik devri talebinde bulunabilirsiniz. Bunun için hesabın size ait olduğunu doğrulayacak belgeleri göndermeniz gerekir. Lütfen aşağıdaki bilgileri Smartsupp destek ekibine iletin:
Hesap sahipliğinizi kanıtlayan bir belge, örneğin yakın tarihli bir Smartsupp faturası (PDF veya fatura numarası).
Hesabın devredileceği yeni e-posta adresi.
Hesapla ilişkili alan adı. Sahiplik yeni e-posta adresine devredildikten sonra, güncel e-posta ile giriş yapıp yukarıda anlatılan silme adımlarını uygulayabilirsiniz.
Uyarı: Hesabınızı sildiğinizde, tüm verileriniz derhal silinir ve bu işlem geri alınamaz.
Bu işlem, tüm sohbet geçmişi, istatistikler, ayarlar ve hesabınıza bağlı diğer tüm verileri kapsar.
Sırada ne var?
Aboneliğinizi nasıl iptal edebilir veya planınızı nasıl bir alt pakete düşürebilirsiniz — Aboneliğinizi iptal etme veya daha düşük bir pakete geçme adımlarını öğrenin.
Aboneliğiniz sona erdiğinde hesabınız ve verilerinizle ne olur? — Aboneliğiniz sona erdiğinde hesabınız ve verilerinizin durumu hakkında bilgi edinin.
Veri gizliliği ve GDPR — Smartsupp'ın kişisel verileri ve GDPR'ı nasıl yönettiğini öğrenin.
💡 Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var? destek ekibimizle sohbet veya e-posta yoluyla iletişime geçebilirsiniz — size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

