Preskoči na glavno vsebino

Notranje opombe in brisanje sporočil

Dodajte zasebne notranje opombe za svojo ekipo znotraj pogovora in izbrišite sporočilo, ki ste ga že poslali.

Avtor: Michal Jindra

Dva načina za lažje upravljanje dogajanja znotraj pogovora — dodajte zasebne opombe za svojo ekipo ali izbrišite že poslano sporočilo. V tem vodiču obravnavamo oboje.

V tem članku:


Notranje opombe

Notranje opombe vaši ekipi omogočajo, da dodaja zasebne opombe neposredno v pogovoru. Te so vidne le vaši ekipi v nadzorni plošči — stranki jih nikoli ne pošljemo in niso vključene pri posredovanju pogovora.

Opombe delujejo v vsakem kanalu: live klepetu, e-pošti, WhatsAppu, Instagramu in Messengerju.

Kako dodati opombo:

  1. Odprite pogovor.

  2. Preklopite urejevalnik v Način opombe.

  3. Vpišite opombo in jo pošljite — prikazana bo v drugi barvi in vidna samo vaši ekipi.

💡 Dobro je vedeti: Stranka med pisanjem opombe nikoli ne vidi indikatorja tipkanja. Na WhatsAppu, Instagramu in Messengerju lahko opombo dodate tudi izven okna za odgovor — opomba ne osveži pogovora ali spremeni njegovega položaja. Opombe se ne štejejo v vašo statistiko ali uporabo, in ne sprožijo Flows, Mira AI ali samodejnih odgovorov.

Opomba: Notranjo opombo lahko izbrišete na enak način kot poslano sporočilo (glejte spodaj). Urejanje opomb ni mogoče — če želite opombo spremeniti, jo izbrišite in napišite novo.


Brisanje poslanega sporočila

Ste sporočilo po nesreči poslali? Poslano sporočilo lahko izbrišete neposredno iz pogovora:

  1. Miško postavite na sporočilo in odprite meni.

  2. Izberite Izbriši in potrdite.

Sporočilo bo zamenjano z oznako za izbrisano sporočilo, sprememba bo v realnem času vidna v nadzorni plošči, oblačiču klepeta za obiskovalca in v mobilnih aplikacijah.

💡 Dobro je vedeti: Sporočilo lahko izbriše samo njegov avtor ali skrbnik.


Kaj sledi?

💡 Potrebuje dodatno pomoč? Obrnite se na našo ekipo za podporo — z veseljem vam bomo pomagali!

Ste s tem dobili odgovor na svoje vprašanje?