Preskoči na glavno vsebino

Kako izbrisati vaš račun?

Oglejte si navodila za brezhiben izbris vašega Smartsupp računa.

Avtor: Michal Jindra

Svoj račun lahko trajno izbrišete sami: kliknite Ikono zobnika (Nastavitve) na dnu levega menija, izberite Delovno mesto > Splošno in nato na desni strani pod gumbom Shrani kliknite Trajno izbrišite svoj račun. To lahko naredi samo lastnik računa, naša podpora ga ne more izbrisati namesto vas, saj so vsi podatki nemudoma izbrisani in jih ni mogoče obnoviti. Če se vpisujete preko Google ali Apple, najprej preklopite na uporabniško ime in geslo.

Pomembno — Splošno, ne varnost: Možnost za trajni izbris računa je v zavihku Splošno (pod Delovno mesto). Ni v razdelku Varnost in zasebnost — kjer uporabniki pogosto napačno iščejo.

Članek smo razdelili na nekaj poglavij:


Kako izbrisati vaš račun

Prijavite se v svojo Smartsupp nadzorno ploščo, kliknite Ikono zobnika (Nastavitve) na dnu levega menija, nato odprite Delovno mesto > Splošno in na desni strani pod gumbom Shrani kliknite Trajno izbrišite svoj račun. Nato vnesite svoje geslo za potrditev.

Opomba: Če za prijavo uporabljate Google in Apple, izbris vašega Smartsupp računa ni mogoč. Če ga želite izbrisati, najprej nastavite "privzeto" (uporabniško ime + geslo) kot metodo avtorizacije. Ob izbrisu računa boste pozvani, da vnesete privzeto geslo.

Prav tako Smartsupp podpora ne more izbrisati računov namesto uporabnikov zaradi varnostnih razlogov. To lahko opravi le preverjeni lastnik računa.


Kaj storiti, če nimate dostopa do e-pošte lastnika

Če nimate več dostopa do e-pošte, povezane z računom, lahko zahtevate prenos lastništva. Za to boste morali preveriti svoje lastništvo računa. Podpori Smartsupp posredujte naslednje podatke:

  • Dokazilo o lastništvu računa, na primer nedavni Smartsupp račun (PDF ali številka računa).

  • E-poštni naslov novega lastnika.

  • Domena, povezana z računom. Ko bo lastništvo preneseno na nov naslov, se lahko prijavite s posodobljenim naslovom in nadaljujete s koraki za izbris računa, kot je opisano zgoraj.

Opozorilo: Z izbrisom računa bodo vsi podatki takoj izbrisani. Ta dejanja ni mogoče razveljaviti.

To vključuje vse pogovore, statistiko, nastavitve in vse druge podatke, povezane z vašim računom.


Kaj sledi?

💡 Potrebujete dodatno pomoč? Obrnite se na našo ekipo za podporo prek klepeta ali e-pošte — z veseljem vam bomo pomagali.

Ste s tem dobili odgovor na svoje vprašanje?