Ugrás a fő tartalomra

Mi történik a fiókjával és adataival, ha lejár az előfizetése?

Mit jelent, ha Ön lemondja vagy hagyja lejárni előfizetését – mire lesz ez hatással a fiókjában, beszélgetéseiben és adataiban, valamint hogyan tud visszatérni.

Írta: Michal Jindra

Az előfizetés megszüntetése két teljesen érthető kérdést vethet fel: terhelik-e még a számláját, illetve elvesznek-e az adatai. Itt pontosan megtudhatja, mi történik fiókjával, amikor egy előfizetés lejár — röviden: semmilyen adata nem törlődik.

A cikket az alábbi szakaszokra bontottuk:


Amikor kikapcsolja az automatikus megújítást

Ha kikapcsolja az automatikus megújítást, azonnal semmi sem szűnik meg:

  • Előfizetése aktív marad a már kifizetett időszak végéig, és további díjat nem számolunk fel.

  • Lejárat előtt e-mailben értesítjük, valamint figyelmeztetés jelenik meg az Irányítópulton is.

  • A lejáratot követően fiókja blokkolásra kerül. Ha ezt követően is szeretné díjmentesen használni a Smartsuppot, kattintson a blokkolt felület „Folytatás Free csomaggal” lehetőségére — így fiókja azonnal átáll a Free csomagra. Figyelje meg, hogy a Free csomag bizonyos korlátozásokat tartalmaz (például havonta 25 élő csevegés, részletek: Smartsupp csomagok).


Az adatai megmaradnak — a lemondás nem jelent törlést

Az előfizetés lemondása nem azonos a fiók törlésével. Akármelyik csomagot is választja később:

  • Az Ön beszélgetései, kapcsolatai, beállításai és konfigurációja megmaradnak — az előfizetés lejáratakor semmi sem törlődik automatikusan.

  • Az adatai csak abban az esetben törlődnek, ha Ön véglegesen törli a fiókját — lásd Hogyan törölje fiókját.

  • Az adatmegőrzés és törlés jogi részleteit az Adatvédelmi irányelveink és DPA tartalmazzák.

⚠️ A fiók törlése végleges és nem visszavonható – minden beszélgetés, kapcsolat és beállítás elveszik. Fiókot csak a fiók tulajdonosa törölhet.


Visszatérés

Bármikor újra elindíthat fizetős előfizetést az Irányítópult Számlázás menüpontban — minden beállítás, beszélgetési előzmény, kapcsolat és csapatbeállítás pontosan ott folytatható, ahol abbahagyta.


Mi következik?

💡 További segítségre van szüksége? Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal — örömmel segítünk!

Választ kapott a kérdésére?