A Smartsupp-fiók végleges törlésének lehetőségét a Beállítások > Munkaterület (1) > Általános (2) > Fiók végleges törlése (3) menüpontban találja.
Fontos — General, nem Security: A fiók végleges törlésének lehetősége a General fülön található (a Workspace alatt). Nincs a Biztonság és adatvédelem részben, ahol sokan tévedésből keresik.
A cikket több részre osztottuk:
Hogyan törölheti fiókját
Megjegyzés: Ha a Google-t és az Apple-t használja a bejelentkezéshez, nem törölheti Smartsupp-fiókját. Ha törölni szeretné, kérjük, állítsa be az "alapértelmezett" (felhasználónév + jelszó) engedélyezési módot. A fiók törlésekor meg kell adnia az alapértelmezett jelszót.
Figyelem: A fiók törlésével minden adat azonnal törlődik. Ez a művelet visszafordíthatatlan.
Mi a következő lépés?
Előfizetés lemondása vagy váltás alacsonyabb csomagra — hogyan mondhatja le előfizetését vagy válthat alacsonyabb csomagra.
Mi történik a fiókommal és az adataimmal, ha lejár az előfizetésem? — mi történik a fiókjával és adataival az előfizetés lejárta után.
Adatvédelem és GDPR — hogyan kezeli a Smartsupp a személyes adatokat és a GDPR-t.
💡 További segítségre van szükséged? Fordulj ügyfélszolgálati csapatunkhoz chaten vagy e-mailben — szívesen segítünk.

