Mετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι συμβαίνει με τον λογαριασμό σας και τα δεδομένα σας όταν λήγει η συνδρομή σας;

Τι σημαίνει η ακύρωση ή η λήξη της συνδρομής για τον λογαριασμό σας, τις συνομιλίες και τα δεδομένα σας — και πώς μπορείτε να επιστρέψετε.

Συντάχθηκε από: Michal Jindra

Η ακύρωση μιας συνδρομής δημιουργεί δύο πολύ εύλογες ανησυχίες: θα χρεωθείτε ξανά και θα χαθούν τα δεδομένα σας; Εδώ θα δείτε τι ακριβώς συμβαίνει με τον λογαριασμό σας όταν λήγει μια συνδρομή — και σύντομα για τα δεδομένα σας: τίποτα δεν διαγράφεται.

Έχουμε χωρίσει αυτό το άρθρο σε λίγες ενότητες:


Όταν απενεργοποιείτε την αυτόματη ανανέωση

Η απενεργοποίηση της αυτόματης ανανέωσης δεν σταματά τίποτα άμεσα:

  • Η συνδρομή σας παραμένει ενεργή μέχρι το τέλος της περιόδου που έχετε ήδη πληρώσει — και δεν θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις.

  • Πριν τη λήξη, θα σας στείλουμε email και θα δείτε μια ειδοποίηση στον πίνακα ελέγχου.

  • Όταν λήξει, ο λογαριασμός αποκλείεται. Για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Smartsupp δωρεάν, πατήστε Συνέχεια με Free στην οθόνη αποκλεισμού — ο λογαριασμός σας μεταφέρεται αμέσως στο πακέτο Free. Απλώς σημειώστε ότι το πακέτο Free έχει όρια (π.χ. 25 ζωντανές συνομιλίες ανά μήνα, δείτε πακέτα Smartsupp).


Τα δεδομένα σας παραμένουν — η ακύρωση δεν είναι διαγραφή

Η ακύρωση της συνδρομής δεν διαγράφει τον λογαριασμό σας. Ό,τι κι αν γίνει με το πακέτο σας:

⚠️ Η διαγραφή λογαριασμού είναι οριστική και δεν μπορεί να αναιρεθεί — όλες οι συνομιλίες, επαφές και ρυθμίσεις χάνονται. Μόνο ο ιδιοκτήτης λογαριασμού μπορεί να διαγράψει τον λογαριασμό.


Επιστροφή

Μπορείτε να ξεκινήσετε πάλι συνδρομή επί πληρωμή ανά πάσα στιγμή στην Ενότητα χρέωσης — όλα θα είναι ακριβώς όπως τα αφήσατε: ρυθμίσεις widget, ιστορικό συνομιλιών, επαφές, ρυθμίσεις ομάδας.


Τι ακολουθεί;

💡 Χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης — είμαστε στη διάθεσή σας!

Απαντήθηκε η ερώτησή σας;