Перейти до основного контенту

Що відбувається з моїм обліковим записом і даними, коли термін підписки закінчується?

Що означає скасування або завершення терміну дії підписки для вашого облікового запису, розмов і даних — і як повернутися.

Автор: Michal Jindra

Жодних даних не буде втрачено. Ваш план залишається чинним до кінця оплаченого періоду, після цього обліковий запис буде заблоковано, і ви можете натиснути Продовжити з Free, щоб і надалі користуватися Smartsupp безкоштовно. Ваші розмови, контакти та налаштування залишаються; дані видаляються лише у разі остаточного видалення вашого облікового запису.

Ми розділили цю статтю на кілька розділів:


Коли ви вимикаєте автоматичне продовження

Вимкнення автоматичного продовження не припиняє нічого одразу:

  • Ваша підписка залишається активною до кінця вже оплаченого періоду — додаткових списань не буде.

  • Перед закінченням ми надішлемо вам лист на ел. пошту, а також ви побачите попередження в панелі управління.

  • Після закінчення підписки обліковий запис буде заблоковано. Щоб і надалі користуватися Smartsupp безкоштовно, натисніть Продовжити з Free на екрані блокування — ваш обліковий запис одразу перемикається на Free. Зверніть увагу: у пакета Free існують обмеження (наприклад, 25 розмов у живому чаті на місяць, див. Пакети Smartsupp).


Ваші дані залишаються — скасування це не видалення

Скасування підписки — це не те саме, що видалення облікового запису. У будь-якому випадку з вашим планом:

  • Всі розмови, контакти, налаштування і конфігурація залишаються на місці — після завершення підписки нічого не видаляється.

  • Дані видаляються лише за умови, що ви остаточно видалите ваш обліковий запис — див. Як видалити обліковий запис.

  • Юридичні деталі щодо зберігання і видалення даних описані в нашій політиці конфіденційності та DPA.

⚠️ Видалення облікового запису остаточне і не підлягає відновленню — усі розмови, контакти і налаштування будуть втрачені. Видалити обліковий запис може лише його власник.


Повернення

Ви можете знов активувати платну підписку у будь-який час у розділі оплати — все буде саме так, як ви залишили: налаштування widget, історія розмов, контакти та налаштування команди.


Що далі?

💡 Потрібна додаткова допомога? Зверніться до служби підтримки — ми завжди раді допомогти!

Ви отримали відповідь на своє запитання?