Puteți șterge definitiv contul dvs. în Setări > Spațiul de lucru (1) > General (2) > Ștergeți definitiv contul (3). Doar proprietarul contului poate face acest lucru; echipa noastră de asistență nu îl poate șterge pentru dvs., iar toate datele sunt șterse imediat, fără posibilitate de recuperare. Dacă vă conectați cu Google sau Apple, treceți întâi la nume de utilizator și parolă.
Important — General, nu securitate: Opțiunea de a șterge definitiv contul se află în fila General (sub Spațiul de lucru). Nu este în Securitate și confidențialitate — locul unde mulți caută din greșeală.
Am împărțit acest articol în câteva secțiuni:
Cum ștergeți contul
Asigurați-vă că sunteți conectat(ă) în panoul de control Smartsupp înainte de a continua cu acești pași.
Notă: Dacă folosiți Google sau Apple pentru autentificare, nu puteți șterge contul Smartsupp. Pentru a-l șterge, setați ca metodă de autorizare „implicită” (nume de utilizator + parolă). Când ștergeți contul, vi se va cere parola implicită.
Din motive de securitate, echipa de asistență Smartsupp nu poate șterge conturi în numele utilizatorilor. Doar proprietarii verificați ai contului pot efectua această acțiune.
Ce puteți face dacă nu aveți acces la emailul proprietarului
Dacă nu mai aveți acces la adresa de email asociată contului, puteți solicita transferul proprietății. Pentru acest lucru, trebuie să vă dovediți dreptul de proprietate asupra contului. Furnizați echipei de asistență Smartsupp următoarele informații:
Dovadă deținere a contului, cum ar fi o factură recentă Smartsupp (PDF sau număr factură).
Adresa de email a noului proprietar.
Domeniul asociat contului. După ce proprietatea a fost transferată pe noul email, vă veți putea conecta și veți putea parcurge pașii de ștergere menționați anterior.
Atenție: Prin ștergerea contului, toate datele sunt șterse imediat. Această acțiune este ireversibilă.
Aceasta include toate conversațiile, statisticile, setările și orice alte date asociate contului dvs.
Ce urmează?
Cum anulați abonamentul sau treceți la un plan inferior — aflați cum să anulați abonamentul sau să treceți la un plan inferior.
Ce se întâmplă cu contul și datele dvs. când expiră abonamentul? — ce se întâmplă cu contul și datele dvs. la expirarea abonamentului.
Confidențialitatea datelor și GDPR — cum gestionează Smartsupp datele cu caracter personal și GDPR.
💡 Aveți nevoie de ajutor suplimentar? Contactați echipa de asistență prin chat sau email — suntem bucuroși să vă ajutăm.

