Swoje konto Smartsupp możesz skasować w Ustawieniach > Obszar roboczy (1) > Ogólne (2) > Usuń trwale swoje konto (3).
Ważne — General, nie Security: Opcja trwałego usunięcia konta znajduje się na karcie General (w sekcji Workspace). Nie ma jej w Bezpieczeństwo i prywatność, gdzie wiele osób szuka przez pomyłkę.
Podzieliliśmy artykuł na kilka sekcji:
Jak usunąć konto
Uwaga: Jeśli używasz Google lub Apple do logowania, nie możesz usunąć swojego konta Smartsupp. Jeśli chcesz je usunąć, ustaw „domyślną” metodę logowania (nazwa użytkownika + hasło). Podczas usuwania konta zostaniesz poproszony o podanie domyślnego hasła.
Ostrzeżenie: Usunięcie konta powoduje bezpowrotne i nieodwracalne usunięcie wszystkich danych zapisanych na koncie. Usunięcie konta jest procesem nieodwracalnym.
Co dalej?
Jak anulować subskrypcję lub przejść na niższy plan — jak anulować subskrypcję lub przejść na niższy plan.
Co się stanie z moim kontem i danymi, gdy skończy się subskrypcja? — co dzieje się z kontem i danymi po zakończeniu subskrypcji.
Ochrona danych i RODO — jak Smartsupp przetwarza dane osobowe i RODO.
💡 Potrzebujesz dalszej pomocy? Skontaktuj się z naszym zespołem wsparcia przez czat lub e-mail — chętnie pomożemy.

