Μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας μόνοι σας μέσα από τις Ρυθμίσεις > Χώρος εργασίας (1) > Γενικά (2) > Οριστική διαγραφή του λογαριασμού σας (3). Μόνο ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού μπορεί να το κάνει· η υποστήριξή μας δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής για εσάς και όλα τα δεδομένα διαγράφονται αμέσως και δεν είναι δυνατή η επαναφορά τους. Αν συνδέεστε με Google ή Apple, αλλάξτε πρώτα σε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.
Σημαντικό — Γενικά, όχι Ασφάλεια: Η επιλογή για οριστική διαγραφή λογαριασμού βρίσκεται στην καρτέλα Γενικά (κάτω από το Χώρος εργασίας). Δεν είναι στην Ασφάλεια και απόρρητο — πολλοί κάνουν συχνά αυτό το λάθος.
Έχουμε χωρίσει το άρθρο σε επιμέρους ενότητες:
Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας
Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στον πίνακα ελέγχου του Smartsupp πριν συνεχίσετε με τα βήματα.
Σημείωση: Αν χρησιμοποιείτε Google ή Apple για σύνδεση, δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Smartsupp με αυτόν τον τρόπο. Αν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό, ρυθμίστε ως μέθοδο εξουσιοδότησης το «όνομα χρήστη + κωδικός πρόσβασης». Κατά τη διαγραφή του λογαριασμού, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης.
Επιπλέον, η υποστήριξη του Smartsupp δεν μπορεί να διαγράψει λογαριασμούς για λογαριασμό χρηστών για λόγους ασφάλειας. Μόνο οι επαληθευμένοι ιδιοκτήτες λογαριασμών μπορούν να εκτελέσουν αυτήν την ενέργεια.
Τι να κάνετε αν δεν έχετε πρόσβαση στο email του ιδιοκτήτη
Αν δεν έχετε πλέον πρόσβαση στο email που συνδέεται με τον λογαριασμό, μπορείτε να ζητήσετε μεταφορά ιδιοκτησίας. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα χρειαστεί να επαληθεύσετε την ιδιοκτησία του λογαριασμού σας. Παρέχετε τα παρακάτω στοιχεία στην υποστήριξη του Smartsupp:
Απόδειξη ιδιοκτησίας λογαριασμού, όπως πρόσφατο τιμολόγιο Smartsupp (σε PDF ή αριθμός τιμολογίου).
Το νέο email του ιδιοκτήτη.
Το domain που σχετίζεται με τον λογαριασμό. Αφού μεταφερθεί η ιδιοκτησία στο νέο email, μπορείτε να συνδεθείτε με το ενημερωμένο email και να προχωρήσετε στη διαγραφή όπως περιγράφεται παραπάνω.
Προειδοποίηση: Με τη διαγραφή του λογαριασμού σας, όλα τα δεδομένα διαγράφονται άμεσα. Αυτή η ενέργεια είναι μη αναστρέψιμη.
Αυτό περιλαμβάνει όλες τις συνομιλίες, στατιστικά, ρυθμίσεις και οποιοδήποτε άλλο δεδομένο που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας.
Τι ακολουθεί;
Ακύρωση συνδρομής ή υποβάθμιση πλάνου — πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ή να αλλάξετε σε χαμηλότερο πλάνο.
Τι συμβαίνει με τον λογαριασμό και τα δεδομένα μου όταν λήγει η συνδρομή; — τι συμβαίνει με το λογαριασμό και τα δεδομένα όταν λήγει η συνδρομή σας.
Προστασία δεδομένων & GDPR — πώς διαχειρίζεται το Smartsupp τα προσωπικά δεδομένα και τον GDPR.
💡 Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια; Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης μέσω συνομιλίας ή email — είμαστε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε.

