Нищо не се изтрива. Вашият план ще остане активен до края на платения период, след което акаунтът ще бъде блокиран и можете да изберете Преминаване към Free, за да продължите да използвате Smartsupp безплатно. Всички Ваши разговори, контакти и настройки се запазват; данните се премахват единствено ако окончателно изтриете акаунта си.
Разделихме тази статия на няколко секции:
Когато изключите автоматичното подновяване
Изключването на автоматичното подновяване не води до незабавно прекратяване:
Вашият абонамент остава активен до края на вече заплатения период — и няма да бъдат начислявани допълнителни такси.
Преди изтичането ще Ви изпратим имейл и ще видите известие в таблото за управление.
След изтичане акаунтът ще бъде блокиран. За да продължите да използвате Smartsupp безплатно, изберете Преминаване към Free на заключения екран — акаунтът Ви веднага ще превключи към Free плана. Имайте предвид, че Free планът има ограничения (например 25 чат разговора на месец, вижте пакетите на Smartsupp).
Данните Ви се запазват — прекратяването на абонамента не е изтриване
Прекратяването на абонамента не е същото като изтриване на акаунта. Каквото и да се случи с Вашия план:
Вашите разговори, контакти, настройки и конфигурация се запазват — нищо не се изтрива, когато абонаментът приключи.
Данните се премахват само ако окончателно изтриете акаунта си — вижте Как да изтриете акаунта си.
Правните детайли относно запазването и изтриването на данни са описани в нашата Политика за поверителност и DPA.
⚠️ Изтриването на акаунта е окончателно и не може да бъде отменено — всички разговори, контакти и настройки се загубват. Само собственикът на акаунта може да го изтрие.
Връщане обратно
Можете да възобновите платения абонамент по всяко време в Секция за плащания — всичко ще Ви очаква точно както сте го оставили: настройка на widget, история на разговорите, контакти и настройки на екипа.
Какво следва?
Как да прекратите абонамента си или да понижите плана си — подробни стъпки за анулиране.
Възстановяване на средства — как работи гаранцията за връщане на пари? — кога можете да възстановите платената сума.
Секция за плащания — фактури, начини на плащане и управление на пакет.
Как да изтриете акаунта си — ако желаете всичко да бъде окончателно премахнато.
💡 Нуждаете се от още помощ? Свържете се с нашия екип по поддръжка — с удоволствие ще Ви помогнем!
