Pāriet uz galveno saturu

Kā izdzēst jūsu kontu?

Uzziniet, kā ērti un ātri izdzēst savu Smartsupp kontu.

Autors: Michal Jindra

Jūs paši varat neatgriezeniski izdzēst savu kontu: noklikšķiniet uz Zobrata ikonas (Iestatījumi) kreisās puses izvēlnes apakšā, pēc tam dodieties uz Darba vieta > Vispārīgi un spiediet Neatgriezeniski izdzēst jūsu kontu (pa labi, zem pogas Saglabāt). Šo darbību var veikt tikai konta īpašnieks, mūsu atbalsts to nevar izdarīt jūsu vietā, un visa informācija tiks izdzēsta nekavējoties un nebūs iespējams to atjaunot. Ja piesakāties ar Google vai Apple, vispirms pārslēdzieties uz lietotājvārdu un paroli.

Svarīgi — Vispārīgi, ne drošība: Neatgriezeniskās konta dzēšanas iespēja atrodas Vispārīgi cilnē (zem Darba vieta). Tā nav sadaļā Drošība un privātuma politika — tā ir bieža kļūda, ko cilvēki pieļauj.

Esam sadalījuši rakstu vairākās sadaļās:


Kā izdzēst jūsu kontu

Piesakieties savā Smartsupp vadības panelī, noklikšķiniet uz Zobrata ikonas (Iestatījumi) kreisās puses izvēlnes apakšā, atveriet Darba vieta > Vispārīgi un spiediet Neatgriezeniski izdzēst jūsu kontu pa labi, zem pogas Saglabāt. Tad, lai apstiprinātu, ievadiet savu paroli.

Piezīme: Ja piesakāties ar Google vai Apple, jūs nevarēsiet dzēst savu Smartsupp kontu. Ja vēlaties kontu dzēst, lūdzu, vispirms iestatiet "noklusējuma" (lietotājvārds + parole) kā autorizācijas metodi. Dzēšot kontu, tiks prasīts ievadīt noklusējuma paroli.

Drošības apsvērumu dēļ Smartsupp atbalsts nevar dzēst lietotāja kontu. To var izdarīt tikai apstiprināts konta īpašnieks.


Ko darīt, ja jums vairs nav piekļuves īpašnieka e-pastam

Ja jums vairs nav piekļuves e-pastam, kas ir piesaistīts kontam, jūs varat lūgt īpašumtiesību nodošanu. Lai to izdarītu, būs nepieciešams pārbaudīt jūsu īpašumtiesības uz kontu. Sniedziet Smartsupp atbalstam šādu informāciju:

  • Pierādījums par konta īpašumtiesību, piemēram, nesen izrakstīts Smartsupp rēķins (PDF vai rēķina numurs).

  • Jaunā īpašnieka e-pasta adrese.

  • Domēns, kas saistīts ar kontu. Kad īpašumtiesības būs nodotas jaunajam e-pastam, jūs varēsiet pieslēgties ar jauno e-pasta adresi un turpināt dzēšanas soļus, kā aprakstīts iepriekš.

Brīdinājums: Dzēšot kontu, visa informācija tiek izdzēsta uzreiz. Šo darbību nevar atsaukt.

Tiks izdzēstas visas sarunas, statistika, iestatījumi un jebkuri citi dati, kas saistīti ar jūsu kontu.


Kas notiek tālāk?

💡 Vajadzīga vēl palīdzība? Sazinieties ar mūsu atbalsta komandu čatā vai e-pastā — ar prieku palīdzēsim.

Vai saņēmāt atbildi uz savu jautājumu?