Към основното съдържание

Как да изтриете акаунта си?

Научете как лесно да изтриете своя акаунт в Smartsupp.

Написано от Michal Jindra

Можете трайно да изтриете акаунта си сами в Настройки > Работно място (1) > Общи (2) > Окончателно изтриване на акаунт (3). Само собственикът на акаунта може да го направи — нашият екип за поддръжка не може да изтрие акаунта вместо вас, а всички данни се изтриват незабавно и не могат да бъдат възстановени. Ако влизате с Google или Apple, първо преминете към потребителско име и парола.

Важно — Общи, не Сигурност: Опцията за окончателно изтриване на акаунта се намира в раздел Общи (под Работно място). Тя не се намира в Сигурност и поверителност — често там хората търсят по погрешка.

Разделихме статията на няколко секции:


Как да изтриете акаунта си

Уверете се, че сте влезли в таблото за управление на Smartsupp, преди да започнете със следващите стъпки.

Бележка: Ако използвате Google или Apple за вход, не можете да изтриете акаунта си в Smartsupp. За да го изтриете, задайте като метод за вписване "по подразбиране" (потребителско име + парола). При изтриване на акаунта ще бъдете помолени да въведете паролата по подразбиране.

Поради съображения за сигурност екипът по поддръжка на Smartsupp не може да изтрива акаунти от името на потребителите. Само потвърденият собственик на акаунта може да извърши това действие.


Какво да направите, ако нямате достъп до имейла на собственика

Ако вече нямате достъп до имейла, свързан с акаунта, можете да поискате прехвърляне на собствеността. Необходимо е да докажете, че сте собственик на акаунта. Изпратете следната информация на екипа по поддръжка на Smartsupp:

  • Доказателство за собственост на акаунта, например скорошна фактура от Smartsupp (PDF или номер на фактура).

  • Имейл адресът на новия собственик.

  • Домейнът, свързан с акаунта. Когато собствеността бъде прехвърлена към новия имейл, можете да влезете и да продължите с описаните стъпки за изтриване.

Внимание: При изтриване на акаунта всички данни се изтриват веднага. Това действие е необратимо.

Това включва всички разговори, статистика, настройки и всякакви други данни, свързани с акаунта.


Какво следва?

💡 Нуждаете се от повече помощ? Свържете се с нашия екип по поддръжка чрез чат или имейл — ще ви помогнем с удоволствие.

Това отговори ли на въпроса ви?